Cerdanyola Comerç i Serveis va prendre part aquest dimarts al vespre en el Consell Municipal de Comerç, al saló de Plens de l’Ajuntament. Hi van participar el president, Xavi Olivé; la vice-presidenta, Susana Sánchez; la secretària, Núria Nájera, i la gerent, Marta González.

Durant l’acte, que presidia la regidora de Promoció Econòmica, Cristina Padilla, acompanyada per diversos tècnics de l’àrea, es va informar dels resultats del Programa d’eficiència energètica als comerços, dut a terme gràcies a una subvenció de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, i dels recursos per al comerç que l’Ajuntament ha sol·licitat a la Diputació de Barcelona.

També es va fer valoració de les activitats de Nadal, tant les de l’Ajuntament com les de la nostra associació i les associacions dels paradistes dels mercats municipals, i de la Setmana del Bacallà, especialment per part del Gremi d’Hostaleria.

Finalment, es va valorar positivament la iniciativa de bonificar els tiquets del pàrquings municipals per a comerços i hostaleria, com una mesura per facilitar l’aparcament dels clients dels establiments de l’entorn del centre i de l’avinguda de Catalunya i Fontetes.