Cerdanyola Comerç i Serveis i el setmanari Cerdanyola al Dia han arribat a un acord de col·laboració, per tal de donar protagonisme als comerços associats. Així, la revista cedirà mensualment, de forma gratuïta, una pàgina per tal que l’entitat hi pugui presentar els seus socis. Els continguts els elaborarà la mateixa associació i, evidentment, no inclourà notícies de l’associació, ja que aquest és un aspecte que la mateixa revista ja cobreix setmanalment.

Per tal de participar en aquesta oportunitat única, cal completar aquest formulari. És important destacar que l’ordre de sortida a la revista serà determinat per l’ordre d’inscripció, de manera que el primer comerç a inscriure’s serà el primer a aparèixer a la revista.

A més, per garantir una representació equitativa i variada dels membres de CCS, a part de l’ordre d’inscripció, també vetllarem perquè no es repeteixin sectors de comerç, serveis i restauració d’una setmana per l’altre.

D’altra banda, la revista cedirà mitja pàgina de publicitat gratuïta als establiments que s’associïn per primer cop a Cerdanyola Comerç.

El conveni l’han signat avui mateix el president de l’entitat, Xavi Olivé, i la directora de Cerdanyola al Dia, Núria Ferrer.