Amb la finalitat de realçar la presència comercial dels negocis a Cerdanyola del Vallès i impulsar l’activitat comercial local durant la celebració de la Festa Major del Roser de Maig.

Juntament amb aquest concurs que és per als associats a CCS, es fa un altre concurs per al públic general anomenat Què fa això aquí? que va tenir molt d’èxit l’any anterior.

Temàtica 
La temàtica s’ha d’inspirar en la Festa Major d’enguany, guarnint els aparadors amb motius florals. A més a més el vostre aparador ha d’incloure un element estrany que no coincideixi amb la temàtica floral per al públic en general.
Un exemple:
• Guarneix el teu aparador amb flors, ja siguin naturals o no, i disposa un objecte com per exemple un forquilla, en un lloc de l’aparador. D’aquesta manera la gent pot participar en el concurs Què fa això aquí? 

Durada
Els aparadors hauran de romandre exposats del 2 fins al 16 de maig. Els aparadors hauran d’estar degudament guarnits abans del dia 7 de maig.

Inscripcions
Fins el dia 22 d’abril omplint aquest formulari

Premis
El concurs premiarà els dos aparadors més ben ambientats amb un diploma i els següents premis en vals de compra per als establiments de Cerdanyola Comerç i Serveis. Tanmateix hi ha un premi especial per a la ciutadania que participi al concurs “Què fa això aquí?

Primer premi: 200€
Segon premi: 150€
Premi especial Què fa això aquí?: 150€

Bases del concurs en aquest enllaç