Ja tenim aquí el Nadal 2019 i Cerdanyola Comerç i Serveis ha preparat un conjunt d’activitats perquè gaudiu de la ciutat fent les vostres compres de Nadal.

Aquest any hem fet una reflexió sobre el que signifiquen els establiments per una ciutat i l’hem definit amb la següent frase:

“Una ciutat sense establiments és com un cel sense estrelles”

Per alguns de nosaltres, quan veiem una ciutat amb o sense establiments, és el mateix que sentim quan veiem un cel amb o sense estrelles.

Aquesta reflexió ens ha portat a planificar el disseny per a la campanya de Nadal 2019. És per això que el disseny d’un conjunt de 3 estrelles s’ha convertit en el fil conductor de tota la campanya i permet identificar els establiments associats. Establiments que il.luminen els nostres carrers i son un reflexe del que som com a ciutat.

Aquest any si us deixeu portar per les estrelles, aquestes us portaran a les activitats gratuïtes que hem preparat a diferents espais de la ciutat així com aconseguir entrades per pujar al trenet de nadal i per últim poder aconseguir un viatge per a 4 persones a Disneyland París.

El sorteig del viatge es realitzarà el dissabte 18 de Gener a les 13:30h a la Plaça Abat Oliba.

Tindrem una urna el mateix dia d’11:30h a 13:30h en la que podreu deixar prèviament el vostre passaport.

Molt important! És condició indispensable ser present al sorteig per a guanyar el premi.
El passaport ha de tenir 10 segells de 10 establiments associats diferents . Tres d’aquests segells poden ser de 3 de les activitats gratuïtes que fem i que donen opció a obtindre un segell.. En el cas de repetir-se qualsevol segell en un mateix passaport, aquest serà nul.

Us desitgem Bon Nadal i Bones festes a tothom i que les nostres estrelles us portin algun dels vostres desitjos!

Seguiu-nos a Instagram per estar actualitzats de totes les activitats que es realitzen cada cap de setmana.

Programa d’activitats de Nadal 2019

Com participar al sorteig d’un viatge a Disneyland París per 4 persones?

1- La campanya comença el dia 29 de novembre de 2019 i finalitza el dia 5 de gener de 2020.

2- Per a participar a la campanya, s’ha d’emplenar el passaport del nadal CCS i poder entrar en el sorteig d’un viatge a Disneyland Paris per 4 persones.

3- Les persones participants podran aconseguir els passaports als comerços associats a Cerdanyola Comerç i Serveis.

4- Els segells per emplenar els passaports s’aconseguiran per compres fetes als establiments associats a CCS.

5- Cada establiment determinarà l’import mínim de compra per aconseguir un segell.

6- Els segells seran els propis dels establiments CCS.

7- També es podran aconseguir segells per emplenar el passaport a les següents activitats:

  • Taller CCS “Little Cheff” del 14 de desembre de 2019 de 11:30 a 13:30h al Pla de les Alzines
  • Activitat “Arenart” del 28 de desembre de 11:30 a 13:30 a la Plaça Constitució
  • Taller de “Corones de Reis” del 4 de gener de 2020 de 11:30 a 13:30h al Carrer Sant Ramón a l’alçada del número 150

8- Els 10 segells d’un mateix passaport han de ser de diferents comerços i/o tallers. En el cas de repetir-se el segell d’algun establiment, el passaport es considerarà nul.

9- Es poden emplenar tants passaports com es vulgui, però tots ells han de complir les condicions ja esmentades.

10- És imprescindible emplenar les dades de l’interior del passaport així com signar-lo. En cas que aquestes dades no estiguin, el passaport es declararà nul.

11- El sorteig i el lliurament del premi tindrà lloc el dia 18 de gener de 2020 a les 13:30h en un acte festiu familiar a la Plaça Abat Oliba de Cerdanyola del Vallès.

12- Els passaports participants s’hauran de dipositar a la gran urna que hi haurà el mateix dia del sorteig des de les 11:30h fins a les 13:30h a la Plaça Abat Oliba.

13- És condició indispensable ser present al sorteig per a guanyar el premi.

14- Per a la recollida del premi serà imprescindible presentar-se amb el DNI.

15- Els titulars dels establiments que participen a la campanya no poden emplenar passaports amb el seu nom. Si s’extreu com a passaport guanyador un passaport amb el nom d’un titular d’establiment CCS es declararà nul.

16- Els familiars de primer grau podran participar sempre que no tinguin un segell de l’establiment relacionat amb la família.

17- Els establiments participants han de ser membres actius de la CCS.

18- Les bases del joc es poden consultar a tots els establiments participants i a la web de CCS, www.cerdanyolacomerciserveis.cat.

19- Les dades dels passaports s’han d’escriure clarament per tal de facilitar la identificació. Si les dades dels passaports no s’entenen, Cerdanyola Comerç i Serveis podrà decidir seleccionar un altre passaport.

20-Si la persona guanyadora és menor d’edat, haurà d’anar acompanyat d’un tutor/a i s’haurà de signar la documentació pels drets d’imatge i difusió de dades.

21-Les persones guanyadores es comprometen a participar en les activitats de promoció que consideri Cerdanyola Comerç i Serveis (fotografies, entrevistes als mitjans de comunicació, web, etc.) i cedeixen els seus drets d’imatge per a aquesta campanya a Cerdanyola Comerç i Serveis.

22-La persona guanyadora es compromet per escrit a enviar un mínim de tres fotografies del viatge com a promoció de la campanya.

23- L’acceptació de tots els punts descrits en aquestes bases es indispensable per tal de poder participar i entrar en el sorteig del premi de la campanya.

24- La Junta de Cerdanyola Comerç i Serveis resoldrà qualsevol cas no previst en aquestes bases.

Compra al comerç de la teva ciutat, tots hi sortim guanyant!

Fem comerç, fem ciutat!