La campanya Aquest Nadal Cerdanyola té premi!, que impulsen Cerdanyola Comerç i Serveis, el Gremi d’Hostaleria i l’Ajuntament, vol promoure les compres de la ciutadania als establiments de la ciutat. Hi podrà participar fins al 5 de gener tothom qui faci una compra mínima de 10€ a qualsevol dels establiments adherits. El client haurà de demanar una butlleta que haurà d’omplir, adjuntar-hi el tiquet de compra i dipositar-la a les urnes que trobaran als Mercats de Les Fontetes i de Serraperera, a les Galeries Torras i al Restaurant Racó de la Plaça, a més d’una urna gegant que s’instal·larà a la plaça de Francesc Layret. El sorteig es realitzarà el dia 7 de gener a la plaça de l’Abat Oliba.

El dissabte 7 de gener de 2023 es sortejaran tres premis de 6.000 euros cada un, en vals de 100 euros per gastar als establiments adherits a la campanya durant els dies 20 i 21 de gener en un mínim de 10 establiments. També hi ha dos premis de 1.000 euros per gastar als mercats municipals i diversos premis de 70 euros aportats pels comerços associats per gastar fins al 30 d’abril.

Les urnes on dipositar les butlletes estan instal·lades Per consultar les ubicacions, horaris i informació en general de la campanya, només cal visitar el web www.cerdanyolateprmi.cat.