Comerç segur, ciutadania segura

Cerdanyola Comerç i Serveis amb col·laboració de Flixmed, promou una campanya de cribratge massiu amb tests ràpids d’antígens a la ciutat de Cerdanyola del Vallès. L’acció es desenvoluparà els dies vinents 15, 16 i 17 de gener a la Plaça Abat Oliba de Cerdanyola del Vallès.

L’objectiu que persegueix la campanya és la de detectar possibles casos positius i controlar casos asimptomàtics per evitar contagis. A més a més, Cerdanyola Comerç i Serveis vol que la ciutadania segueixi percebent els establiments locals com un lloc segur per fer les seves compres i consumicions.

La campanya compta amb el suport de l’Ajuntament de Cerdanyola, de Cerdanyola Empresarial, del Gremi de Restauració Local i de les associacions de paradistes dels Mercats Municipals de Fontetes i Serraparera, i l’assessorament dels responsables mèdics de la ciutat i de la Regió Metropolitana Nord en matèria de la COVID19.

Test gratuït per establiment o soci de Cerdanyola Comerç i Serveis

Pel que fa als socis de Cerdanyola Comerç i Serveis, hi ha 1 test gratuït per establiment o soci. Si es volgués fer el test a la resta de treballadors , el cost per cada 1 d’ells seria de 15 euros més IVA.

Cal fer reserva prèvia a través de la web: www.testcerdanyola.cat i quan ho féu, cliqueu a la pestanya de Cerdanyola Comerç i Serveis per poder tenir un control sobre les vostres sol.licituds.
Si teniu cap problema amb el registre, envieu un mail a info@cerdanyolacomerciserveis.cat

Després de cada test, en cas que sigui negatiu, es donarà un certificat conforme s’ha fet el mateix i s’enviarà per sms el resultat. Si fos positiu, s’aplicarà un protocol pactat amb els serveis territorial de Salut de la Regió Metropolitana Nord.
Flixmed, empresa ubicada a Cerdanyola, serà l’empresa encarregada de portar a terme tota la logística i fer els tests. Flixmed es dedica a la distribució de material sanitari, entre els quals destaca la distribució de testos d’antígens i serològics. Podeu consultar la seva web a www.flixmed.es

Les proves es faran en dues carpes ubicades a la Plaça Abat Oliba, i la duran a terme personal qualificat especialista en fer els tests. L’horari serà de matí i tarda de 9 a 14h i de 15 a 20h.

Pots descarregar-te aquesta informació AQUÍ