Cerdanyola Comerç i Serveis s’adhereix a la primera apagada de llums dels comerços de aquest divendres 28 d’octubre de les 12.00 fins les 12.15 hores.

Aquesta iniciativa prové de la Confederació Espanyola de Fleca, Pastisseria, Brioixeria i Afins (CEOPPAN), amb l’objectiu d’alertar del risc accelerat de desaparició del comerç de proximitat i instar a les administracions a prendre mesures immediates, reals i efectives per reduir els costos energètics, i garantir així la viabilitat del comerç tradicional i de proximitat.

Tanmateix el president de PIMEC, Alex Goñi vol recuperar el lema de la patronal “Ja n’hi ha prou” per reivindicar “solucions immediates per al comerç, ja que no podem continuar amb situacions tan desfavorables com la Covid, la crisi energètica, etc. que per al comerç urbà estan originant la tempesta perfecta”. La sectorial manifesta que el sector del comerç “està fent un gran esforç” per mitigar l’impacte negatiu dels increments al consumidor final, inclús a càrrec de la reducció dels pocs marges empresarials dels comerços i reclama “solucions urgents” a les administracions públiques.