Aquest diumenge a la tarda Cerdanyola Comerç i Serveis va celebrar la gala Un Nadal de Cine a l’Ateneu, amb l’estrena del darrer capítol de la sèrie protagonitzada per l’actor cerdanyolenc Octavi Pujades, i la projecció de  tots els episodis que s’han anat presentantal llarg de les festes, per promoure la compra local. Cada episodi està inspirat en un clàssic del cinema i compta amb la participació de comerços associats.

Aquí podeu veure els diferents capítols:

La gala la va presentar, i per descomptat amenitzar, el duet còmic Caulababa, que va arrencar constants riallades del públic.

Premis per votació popular

Durant l’acte també es van lliurar els Òscars de la Campanya de Nadal, amb diferents premis a establiments associats a Cerdanyola Comerç. Els establiments s’havien d’inscriure per participar-hi i els veredictes es van decidir per votació popular via xarxes socials. Els guanyadors van ser:

• El comerç més sostenible Herbolari Ment Natural

• Millor aparador de Nadal Spa’l Gos,

• La millor campanya a les xarxes socials Dolç i Salat by Susana

• Millor embolcall de regal Tatuajes hechos con amor.

• El comerç amb millor atenció al client Tatuajes hechos con amor.

Podeu consultar aquí els resultats de les votacions.

El president de la nostra associació, Xavi Olivé, va expressar l’agraïment de l’entitat a tots els participants a les gravacions dels episodis d’Un Nadal de Cine i a tota la ciutadania que ha optat per fer les compres de Nadal a la nostra ciutat i participar a les campanyes proposades. “Cal protegir el comerç local i de proximitat, perquè no hi ha cap alternativa positiva per a la ciutat”, va remarcar.

Olivé també va fer extensiu el seu agraïment a tots els comerços i serveis associats, “que ens donen suport durant tot l’any per poder tirar endavant la nostra tasca”.

La Gala es va cloure amb la projecció del clip que el músic cerdanyolenc, Mario Idáñez, ha fet de la Nadala Quan somrius, de Josep Thió. Idáñez, que ha comptat amb una quinzena de cantants i músics locals per a la gravació, va agrair-los la col·laboració i va celebrar l’èxit que ha tingut aquesta iniciativa.