Cerdanyola Comerç i Serveis col·laborem amb el Servei Local de Català i hem organitzat conjuntament la primera edició del concurs lingüístic A l’abril cada paraula val per mil, que tindrà lloc del 15 al 30 d’abril, amb l’objectiu de fomentar l’ús del català, especialment en l’ús oral de la llengua, als comerços de Cerdanyola.

Per participar-hi caldrà recollir la butlleta a qualsevol dels establiments col·laboradors o descarregar-la aquí, buscar els cartells repartits per la població i dipositar la butlleta en les urnes que hi ha en els establiments. Caldrà que trobeu les expressions en català i que respongueu el qüestionari que hi ha a la butlleta.

Els premis seran 1 val de 50 euros per consumir en un restaurant associat i 1 val de 50 euros per consumir en qualsevol comerç o servei associat. El 9 de maig es coneixeran els noms de les persones que hagin guanyat el concurs.

Podeu consultar les Bases del Concurs.

El concurs lingüístic s’emmarca en les actuacions del Pla Ofercat, de foment del català en el comerç, que es desplega al municipi i s’organitza amb el suport de la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cerdanyola.