Els establiments associats gaudiran d’un descompte del 70%

Per tal de promocionar els aparcaments municipals amb places lliures per a la rotació (Centre i Passeig del Pont) l’empresa municipal dels pàrquings ofereix a qualsevol establiment de la ciutat un descompte del 50% en tiquets d’aparcament per promocionar-los entre comerciants i restauradors. Hi ha tiquets d’1 hora (en talonaris de 25 tiquets) i 1/2 hora (en talonaris de 50 tiquets) a 1€ i 0,50€ respectivament.

Però com a associat a Cerdanyola Comerç i Serveis tens un descompte del 70% sobre el preu d’aquests tiquets, amb una validesa fins a 2 anys.

És per això que si estàs interessat a oferir als teus clients la possibilitat d’aparcar gratuïtament ens has de fer un missatge demanant-nos un certificat acreditatiu com a soci de CCS, que hauràs de presentar a l’hora d’adquirir-los. El tiquets d’aparcament es poden comprar al c/Fontetes número 3.

També s’està treballant en un distintiu a través de l’empresa municipal que indiqui que l’establiment disposa de tiquets per a aparcar de franc i poder fer una campanya de publicitat per donar a conèixer aquests aparcaments a la ciutadania.