Des del Departament de Promoció Econòmica, i amb la col·laboració de Cerdanyola Comerç i Serveis, s’organitza de nou la campanya “El comerç de Cerdanyola amb el Blues“.

Amb aquesta acció es vol promocionar el sector del comerç i els serveis de Cerdanyola fent coincidir amb el conegut festival la campanya de “La botiga al carrer“.

Aquesta acció tindrà lloc el dissabte 1 d’octubre. Tots els establiments comercials i de serveis podreu treure al carrer els vostres productes, oferir activitats als ciutadans , descomptes especials, liquidació d’estocs etc… De fet teniu l’oportunitat de promocionar el vostre negoci apropant-lo a la ciutadania.

Durant tot el dia hi haurà un munt d’activitats per la ciutat, es tallarà el carrer Francesc Layret on hi haurà jocs infantils, es desenvoluparan activitats musicals per diferents indrets tot acabant amb un concert i el Tast de Cuina a la Plaça de l’Abat Oliba

Tota aquesta informació es recollirà en un programa que es repartirà als comerços i espais municipals.

Si voleu participar i aparèixer en aquest programa, confirmeu la vostra participació abans del dia 11 de setembre enviant un correu a comerc@cerdanyola.cat, explicant quina serà la vostra activitat i donant les dades del vostre establiment.

A partir d’aquesta data es definiran els punts de les activitats i els horaris per tal que coincideixin amb el màxim de botigues participants que estiguin obertes.

Atès que les activitats relacionades amb el festival de Blues s’allarguen  fins diumenge 9 d’octubre, vosaltres també podreu aprofitar aquests dies per a seguir traient al carrer els vostres productes.

Cadascun dels establiments que participeu i programeu alguna promoció/ activitat, disposareu d’un element decoratiu identificatiu que podreu lluir durant els nou dies del festival (del 30 de setembre, dia de la inauguració del Festival, fins el 9 d’octubre).