En la categoria de Restauració dels reconeixements de la Nit de Cerdanyola Empresarial el protagonisme va ser per al Restaurant Capicua, de qui es va destacar la seva proposta Km0 de molta qualitat.

Van recollir el guardó Isaac Gómez i Aina Gabriel, fundadors i responsables del Capicua, de mans del president de la Junta Poblacional del Gremi d’Hostaleria, Antonio CAstro.

Després de formar-se i passar per cuines com les de El Racó de Can Faves, Martín Berasategui o El Bulli, entre d’altres, al novembre del 2010 l’Aina i l’Isaac  es vàan embrancar en l’aventura de muntar un Restaurant, el Capicua, amb una filosofia és ben simple: ser feliç fent feliç, donar bon menjar, amb un producte de qualitat, ecològic, pagant un preu just al seu productor i totes les parts de la cadena i intentant aconseguir-ho el més a prop possible al seu establiment. En resum, un restaurant km0-SlowFood, certificació que tenen desde el 2013, ja fa 10 anys.