El president i la gerent de Cerdanyola Comerç i Serveis, Xavi Olivé i Marta González, han participat aquest matí en l’Esmorzar Empresarial dedicat a debatre sobre el Talent Femení a l’Empresa, als jardins de la Masia de Can Serraperera.

Els esmorzars, organitzats per Promoció Econòmica de l’Ajuntament amb la col·laboració de Cerdanyola Empresarial, estan orientats a debatre i exposar qüestions d’interès per a empresa i emprenedors i inclouen un esmorzar networking.

En aquesta ocasió les convidades, totes dones, totes empresàries o directives, han reflexionat sobre els avenços i els esculls en matèria d’igualtat a l’empresa. D’una banda, consens generalitzat que s’ha avançat molt. De l’altra, acord total que encara resta molt per fer.

Moderat per la vicepresidenta de Cerdanyola Empresarial i directora de l’empresa FR SL, Aurora Redondo, l’acte ha comptat amb la participació d’Esther Perelló i Piulats, CEO de Fasolà; Estel Alsina, fundadora i CEO d’Horizon Talent; Noelia Rubio, directora de Persones de Voronet SL, i Encarna Cárdenas, gerent d’Ópalo Perfumeries.