El cap de setmana del 4 i 5 de juny torna la Fira de Cerdanyola Comerç, que enguany arriba a la sisena edició. La Fira tornarà a la plaça de l’Abat Oliba, després de l’experiència de l’any passat en què es va traslladar al Parc del Turonet per guanyar espai com a mesura de prevenció de la COVID.

Com sempre, l’objectiu és mostrar els productes i serveis que ofereixen durant tot l’any els nostres associats des dels els seus establiments, de forma concentrada, amb activitats lúdiques i amb un format que conjuga l’oci i el passeig amb l’anar de compres. Tot, per fomentar la compra local de proximitat.

En aquesta edició hi ha una trentena de comerços associats participants i s’han programat activitats infantils, actuacions i música en directe des de l’escenari de la Fira, que podeu consultar a la imatge. Hi destaquen les demostracions d’associats i el concert del millor grup tribut a Sopa de Cabra, Els Torrats, a més del Mag Igor i Los Bongo Beats.

La Fira guanyarà una hora, ja que el diumenge es clourà a les 21h, aprofitant el festiu de dilluns. Així, arrencarà el dissabte a les 17h, amb inauguració oficial a les 18h, i fins a les 21,30h, tot i que els serveis de restauració restaran oberts fins a les 23h. El diumenge obrirà d’11 a 14,30h i de 17 a 21h.

Des de l’associació hem creat la Samarreta solidària, que es vendrà amb el lema Jo compro local i els beneficis es destinaran a causes solidàries.