Cerdanyola Comerç i Serveis està treballant, des de fa unes setmanes, en la creació d’una nova web i APP de venda online per als establiments comercials, de serveis i de restauració de Cerdanyola.

Per poder conèixer el funcionament de l’APP disposeu d’una formació de 6 hores que té per objectiu aprendre l’ús de l’APP de venda online, introduir els conceptes bàsics dels màrqueting digital, conèixer els principis de la fotografia digital i de l’edició d’imatges. La formació és gratuïta per tots els establiments de la ciutat, siguin o no sòcis de Cerdanyola Comerç i Serveis.

Aquesta nova APP és DeCerdanyola és totalment gratuïta per a tots els socis i sòcies de Cerdanyola Comerç i Serveis, i per aquells establiments que no estiguin associats, tindrà un cost de 25 euros al mes. Tindrem la versió web i la versió APP perquè els vostres clients puguin fer la compra des de qualsevol dispositiu mòbil o ordinador.

Com fer la formació de la nova APP?

A continuació, trobareu dos enllaços per fer la inscripció a la formació, a triar en dues franges horàries, de migdia o de nit. En totes dues sessions es donarà el mateix temari però no podeu fer les dues alhora, heu de triar només una franja horària.

No hi ha un nombre limitat d’alumnes, així que també podeu incloure als vostres treballadors per fer la formació. Aquesta serà una formació que estarà oberta a establiments associats i a no-associats.