Project Description

Kumon Cerdanyola

Kumon Cerdanyola: educació per a tota la vida. Ajudem els infants a aprendre per ells mateixos. El mètode Kumon és un mètode d’aprenentatge individualitzat que desenvolupa al màxim el potencial dels alumnes consolidant un hàbit d’estudi diari i fent que adquireixin capacitats i habilitats que els permetran aprendre continguts per sobre del seu nivell escolar de forma autodidacta i amb confiança, motivació i una actitud positiva davant l’estudi.

El centre disposa dels tres programes del mètode: Kumon Matemàtiques, Kumon Lectura i Kumon English. Kumon Matemàtiques comprèn des d’aprendre a comptar i a escriure nombres fins a dominar l’aritmètica, l’àlgebra i el càlcul integral i diferencial. Kumon Lectura comença amb l’alfabetització i finalitza amb la lectura crítica, per la qual cosa desenvolupa la comprensió i la competència lectores i inculca un hàbit lector i el gust per la lectura. Kumon English inclou des de la comprensió oral de paraules fins a la comprensió de textos avançats originals en llengua anglesa. Això permet a l’alumne adquirir un vocabulari ampli, l’estructura pròpia de l’idioma i la capacitat de parlar en anglès amb fluïdesa.

Tres modalitats a Kumon Cerdanyola: Presencial, Online i mixta.

Serveis que ofereixen:

 • Kumon Matemàtiques

 • Kumon Lectura

 • Kumon English

Horaris d’aula

De dilluns a dijous:
De 15:50 a 19:50h

Horaris d’atenció a families

Hores concertades fora de l’horari d’aula

Com arribar?

Què més t’ofereixen?

 • Hores concertades

 • Cita online

 • Consultoria personalitzada

Dades de contacte:

Adreça:

Passeig Cordelles 60

Telèfon:

616 392 642

Mail:

kumon.montsecardenas@gmail.com

Envia’ls un missatge ara:

També pots enviar un missatge a través del següent formulari de contacte. Deixa les teves dades de contacte i comenta breument el que necessites.

  Nom (requerit)

  e-mail (requerit)

  Telèfon (requerit)

  Missatge

  Accepto rebre informació comercial, fins i tot per correu electrònic.

  Accepto l' Avís Legal y la Política de Privacitat

  Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets en info@cerdanyolacomerciserveis.cat. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avís Legal.

  Segueix-los a xarxes socials!