Project Description

Llibreria L'Aranya a Cerdanyola del Vallès

Llibreria L’Aranya

L’Aranya Llibreria va obrir les seves portes fa quinze anys com a llibreria general amb un gran espai per a la literatura infantil i juvenil i els àlbums il·lustrats.

Amb la vocació d’encomanar el plaer per la lectura a tota la societat, ha teixit complicitats de manera professional, però sobretot, apassionada.

Actualment, l’Aranya Llibreria ofereix un ampli programa d’activitats per a tots els públics: clubs de lectura, presentacions, tallers, seminaris, contacontes, elaboració de biblioteques personals i escolars. Fins i tot una gran festa anual, que el cada mes de maig convida als millors il·lustradors i il·lustradores del moment.

La dinamització de tota aquesta teranyina d’activitats amb els diferents agents socio-culturals, de la ciutat i del pais i la forta presència a les xarxes socials , l’han dut a rebre el reconeixement de “Llibreria de referència de Catalunya”.

Serveis que ofereixen:

 • Llibres de tots els temes: narrativa, infantil, cuina, assaig, poesia …

 • Jocs didàctics

 • Assesorament professional i organització d’activitats de dinamització lectora

Horaris comercials

De dilluns a divendres:
De 10 a 14h
de 16:30 a 20h

Dissabtes:
De 10 a 14h

Diumenges:
Tancat

Com arribar?

Què més t’ofereixen?

 • Permet animals

 • Reserva de productes

 • Venda online

 • Contacte per xarxes socials

 • Entregues a domicili

Dades de contacte:

Adreça:

Carrer Santa Anna, 1

Telèfon:

935 809 535

Mail:

hola@llibrerialaranya.com

Envia’ls un missatge ara:

També pots enviar un missatge a través del següent formulari de contacte. Deixa les teves dades de contacte i comenta breument el que necessites.

  Nom (requerit)

  e-mail (requerit)

  Telèfon (requerit)

  Missatge

  Accepto rebre informació comercial, fins i tot per correu electrònic.

  Accepto l' Avís Legal y la Política de Privacitat

  Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets en info@cerdanyolacomerciserveis.cat. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avís Legal.

  Segueix-los a xarxes socials!