Project Description

Optica - Ortopèdia Sant Jordi a Cerdanyola

Òptica – Ortopèdia Sant Jordi

Òptica – Ortopèdia Sant Jordi som una empresa que va néixer en 1975. Actualment comptem amb 26 centres repartits per la província de Barcelona.

En els nostres centres podràs graduar-te gratuïtament la vista per a determinar exactament quines són les teves necessitats. A més, els nostres òptics t’assessoraran posteriorment aconsellant-te amb les millors alternatives.

En la secció d’ortopèdia de Sant Jordi t’ajudarem a triar la millor opció entre una àmplia gamma d’ortesi i pròtesi dels fabricants i distribuïdors més importants del mercat. Podràs trobar models estàndard o elaborats a mesura.

En la secció d’audiologia de Sant Jordi, trobaràs experts audiólogos que ajudaran al fet que la teva agudesa auditiva millori significativament. Per a això, tenim dos grans aliats: un complet estudi audiològic i solucions adaptades a les necessitats de la teva oïda.

Productes que ofereixen:

 • Revisió visual

 • Teràpia Visual i Baixa Visió

 • Ortopèdia estàndard i a mesura

 • Lents de contacte i Ortoqueratología

 • Audiologia

 • Centre dispensador adherit al Catsalut

Horaris comercials

De dilluns a dissabte:
De 9:45 a 13:30h
de 16:30 a 20:30h

Diumenges:
Tancat

Com arribar?

Què més t’ofereixen?

 • Reserva de productes

 • Contacte per xarxes socials

Dades de contacte:

Adreça:

Passeig Cordelles, 7

Telèfon:

936 914 002
640 121 812

Mail:

cerd1@stjordi.es

Envia’ls un missatge ara:

També pots enviar un missatge a través del següent formulari de contacte. Deixa les teves dades de contacte i comenta breument el que necessites.

  Nom (requerit)

  e-mail (requerit)

  Telèfon (requerit)

  Missatge

  Accepto rebre informació comercial, fins i tot per correu electrònic.

  Accepto l' Avís Legal y la Política de Privacitat

  Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets en info@cerdanyolacomerciserveis.cat. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avís Legal.

  Segueix-los a xarxes socials!