Ja tenim aquí la IV Fira del Comerç, Restauració i Serveis de Cerdanyola.

Amb aquesta fira, volem agrair a tots els que feu possible que els establiments de la nostra ciutat estiguin encara vius.

Volem agrair als que compreu, als que sortiu a gaudir d’àpats, esmorzars, als que feu esport, als que estudieu idiomes, als que compreu flors, als que estudieu i us formeu, als que viatgeu, als que apreneu a ballar, als que feu regals, als que us manteniu informats, als que porteu ulleres, als que us pentineu, als que cuideu dels més petits, als que peteu la xerrada, als que us agradar passar un dia de botigues, als que compreu pa, als que cuideu la vostra salut, als que somieu, als que llegiu, als que pinteu, i a un llarg etc.

En definitiva a tots,i cadascú de vosaltres que us moveu pels carrers d’aquesta ciutat i la manteniu viva… Vosaltres sou el veritable motor impulsor d’aquesta ciutat.

Per això els establiments de Cerdanyola Comerç i serveis, us volem donar les gràcies amb aquesta fira i us convidem a gaudir i a compartir amb nosaltres la il·lusió que ens mou cada dia per mantenir els nostres negocis oberts, i en definitiva mantenir la vida de la nostra ciutat

Fes fira, fes ciutat, fes comerç!

Activitats programades per al cap de setmana

Dissabte 8 de juny:

  • 17:00h Espectacle d’obertura de Fira a càrrec de Somnis Dance Studio.
  • 18:00h Inauguració de la Fira amb Parlaments
  • 19:00h Exhibició de dansa contemporània i taller de hip-hop a càrrec de Gimnàs Multisport (taller obert a tothom. Participa i gaudeix del ball i la festa)
  • 22:00h Concert de El Gatoconnotas

Diumenge 9 de juny

  • 10:30h Masterclass de zumbafitness a càrrec de Gimnàs Multisport. Si ets dels que s’aixeca aviat i vol fer una mica d’esport passant una estona divertida, no t’ho pensis i vine a ballar i activar el cos de bon matí.
  • 11:30h Espectacle Infantil conte teatralitzat a càrrec de l’escola d’idiomes Meeting Point School of Language
  • 13:00h Sorteig d’una nit d’hotel a càrrec de Raw Travel: Visiteu el seu stand per a més informació
  • 13:30h Ver-mut concert a càrrec de LML Jam Band
  • 17:30h Espectacle infantil a càrrec de Caulababa
  • 19:00h Espectacle de tancament a càrrec de Somnis Dance Studio

Durant els dos dies tindreu tallers , inflables i activitats infantils. No us quedeu a casa i gaudiu al màxim de la fira

Per a més informació , visiteu i seguiu les xarxes socials dels participants i de la propia entitat.

Llistat de participants:

ANNA – CENTRE D’ESTUDIS , BALBÀS JOIERS , BOLSOS GASOL , CAL PINTXO , CAT&COLOMBIA , CESC PAREDES , DE LUXE ASSESSORS D’IMATGE , D’RUTA , EL MÓN DE LA DONA XL , EQUIVALENZA , ESPAI BUCAL MIRALLES , ESPORTS VIAN , FARMACIA HIDALGO DEL BARRIO , FE-MAR SABATERIES , FLORISTERIACASAMITJANA , FLORISTERIA MORERA , GALERIAS TORRAS , GIMNÀS MULTISPORT , LAS COSAS DE SUSANA , LLIBRERIA ÈFORA , LLIBRERIA LILLIPUT , MEETING POINT SCHOOL OF LANGUAGES , MODA ÍNTIMA BONASORT , NENS I NENES , ÓPTICA FÁBRICA , ORIGINAL WHITE STORE , ORTOPÈDIA INSE , PAPERERIA CORDELLES , RAW TRAVEL , ROSTISSERIA LE COQUELET , SILVIA-ART , SOMNIS DANCE STUDIO , STUDIO SBT , TEMPO DI VINO , THAMES BRITISH SCHOOL , TOT CERDANYOLA , TOT NENS , VA D’INFANTS.