Aquest 15 de març s’ha obert el procés de sol·licituds per a l’ajut del Kit digital per a empreses d’entre 10 i 49 treballadors (Segment I). Aquestes empreses poden beneficiar-se d’un bo de fins a 12.000€ . Més endavant s’obriran convocatòries per a empreses de 3 a 10 (6.000€) i de 0 a 3 treballadors (2.000€). Els autònoms estan en tots tres sectors, depenent del nombre de treballadors contractats que tinguin.

La previsió és que les properes convocatòries quedin obertes al llarg del curs 2022-2023, per tal que els projectes puguin ser desenvolupats abans de 2024. Cada convocatòria podria tenir alguns requeriments o característiques específics.

En general, es contempla digitalització en els àmbits de lloc web i presència a internet, comerç electrònic, gestió de xarxes socials, digitalització de les relacions amb els clients, business intelligence i analítica, automatització de processos, implantació de la factura electrònica, serveis i eines doficina virtual, comunicacions segures i ciberseguretat. Els ajuts a l’adopció de solucions de digitalització es poden destinar a substituir les solucions ja adoptades pel beneficiari sempre que suposin una millora funcional.

Aquestes solucions s’han d’implantar a través dels anomenats Agents Digitalitzadors, empreses especialitzades que s’hagin homologat prèviament.

Trobareu més informació sobre els requisits per accedir a l’ajut, els imports corresponents en funció del nombre de treballadors i les tecnologies incloses a la convocatòria, al web www.kitdigital.net.