El dimarts passat la vicepresidenta de l’associació, Susana Sánchez, i la nostra gerent, Marta González, van ser a l’Esmorzar de Can Serra dedicat  La Intel·ligència Artificial a l’Empresa.

Tots els ponents van destacar l’enorme potencial d’aquesta tecnologia per facilitar la feina a les empreses i van coincidir que els pot ajudar a millorar en tots els camps, des de la producció, l’organització o la recollida de dades per enfocar millor les estratègies empresarials i de negoci.

Es va remarcar que la IA és una eina nova i que, per tant, cal aprendre a utilitzar-la. Per això es va posar l’accent en la necessitat de formació que permeti abordar-la amb cura, ja que no és Google, sinó que cal preguntar, revisar, i repreguntar tant com sigui necessari fins a tenir la seguretat que la resposta donada és fiable.

També es va admetre que, com tota nova tecnologia, es produiran modificacions en el mercat de treball: des de la desaparició de determinades feines, fins a la creació de noves. Però el que és segur és que introduirà canvis en la manera de fer de la gran majoria.