La nostra associació ha col·laborat un any més en la Nit de Cerdanyola Empresarial, que es va celebrar a les instal·lacions de la Fundació Catalònia el dijous 14 de juliol.

Un cop més, felicitem l’associació d’empreses per l’organització i, molt especialment, dos dels establiments, socis de Cerdanyola Comerç, que van ser reconeguts durant la Nit: d’una banda, la Floristeria Casamitjana, que enguany celebra el seu 50è aniversari, i, de l’altra, el Bar Grau, que en fa 75.

De la Floristeria Casamitjana, proposada per Cerdanyola Comerç i Serveis per al reconeixement en la categoria de Comerç, es va destacar que havia nascut fruit de l’esforç de la família per adaptar-se del pas de la vida pagesa a la vida industrial de la ciutat. El reconeixement va recaure en tota la família, però especialment en la Maria Casamitjana, qui des dels anys 80 ha convertit la floristeria en un espai de creació molt arrelat a Cerdanyola. Va recollir el reconeixement la mateixa Maria Casamitjana, de mans de la gerent de la nostra entitat, Marta González.

Pel que fa al Bar Grau, el reconeixement en la categoria de Restauració es va fer a proposta del Gremi d’Hostaleria, del qual també és membre, pel 75 anys d’oferir una bona oferta gastronòmica i, alhora, per haver-se convertit en un gresol d’entitats i en seu de nombroses activitats socials, polítiques i culturals, ja des dels seus inicis. Van recollir el guardó els actuals gerents del Grau, Miquel Grau i Maria Núria Pérez. Lliurava el president de la Junta poblacional del Gremi, Antonio Castro.

Des de Cerdanyola Comerç i Serveis volem felicitar igualment la resta de guardonats: Fuelium (Internacionalització), Onalabs (Innovació), Fundació Catalònia (Foment de l’Ocupació), Nano1Health (Star up), Baltasar (Projecció de la Ciutat) i Truyols Serveis Funeraris (Trajectòria Empresarial).