El Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cerdanyola posa en marxa un programa eficiència energètica per als comerços, de lliure participació i gratuït, a través del qual es facilita informació i assessorament per ajudar-los a reduir la seva despesa energètica i el seu cost.

Un equip d’agents d’eficiència energètica podrà contactar-vos per visitar el vostre comerç. La visita pot durar de 20 a 60 minuts. Després d’una avaluació us podran aconsellar sobre les actuacions per reduir la vostra despesa energètica que pot arribar fins un 30% d’estalvi.

Aquest estalvi es pot aconseguir mitjançant:

  • Canvis en la contractació de potència o tarifa (només informació)
  • Millora en la gestió del consum d’energia (assessorament)
  • Consells d’estalvi o de millora en l’eficiència dels aparells o l’espai
  • Petites actuacions de reemplaçament de punts de llum més eficients i reducció de consum en punts d’aigua (sense cost).

Per poder fer la valoració de possibles canvis en la contractació i gestió del consum (punts 1 i 2) es necessari:

– Còpia de les darreres factures d’electricitat.
– Accés al registre de lectures de comptador elèctric de la distribuïdora* per consultar els horaris i potència de consum de l’establiment.

Amb aquesta informació i els elements de consum (il·luminació, màquines, etc.) ens podreu informar sobre els vostres hàbits i necessitats energètiques per avaluar les opcions d’estalvi. Si hi ha punts de llum susceptibles de canvi per altres de baix consum (led) es poden canviar sense cap cost en una altra visita.

En un termini aproximat de 15 dies se us farà arribar un informe de consums i consells específics de gestió i estalvi d’energia. En cas d’actuacions de canvi es pot fer el seguiment del benefici.

En els propers dies aquest equip es posarà en contacte amb vosaltres per saber del vostre interès i disponibilitat per a oferir- vos aquest servei.

Consultes tècniques: Francesc Ruiz 935947050 ext.2261