Després de l’estiu arrenquen de nou les sessions online del Programa formatiu per a la Digitalització del Comerç, organitzat pel Consorci de Comerç Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya i dirigit a petites i micro empreses comercials que vulguin emprendre o millorar el seu camí cap a la digitalització.

El programa compta amb sis mòduls formatius independents, dos dels quals ja s’han realitzat i que es poden consultar al nostre web: Digitalització i Màrqueting estratègic.

La resta de sessions, amb contingut actualitzat, tindran lloc entre el 12 de setembre i el 19 de desembre de 2022 i tractaran sobre l’eCommerce, el Màrqueting estratègic, Espais propis i Gestió de la Digitalització. Les empreses participants podran triar els mòduls als que volen assistir sense necessitat d’haver participat en els anteriors o de participar en els posteriors. Això aportarà flexibilitat al programa i cada empresa podrà decidir quins continguts són els més rellevants per a la seva realitat i participar-hi més o menys activament.

Trobareu les inscripcions si seguiu els enllaços a les diferents sessions .