Cerdanyola T-Comerç

Impulsa el comerç local amb la
targeta moneder T-Comerç

Des del teu Comerç local tenim bones noticies per a tu!  Et  presentem  la nova targeta  T-Comerç: una eina que vol premiar la teva fidelitat i el teu compromís amb el Comerç de la teva ciutat, el teu poble.

Cada compra que fas contribueix a enfortir l’economia local, a crear llocs de treball i a donar vida als nostres carrers. Amb la targeta T-Comerç volem agrair-te el teu suport i recordar-te que junts fem créixer la ciutat. Recorda, el comerç fa ciutat!

Què és Cerdanyola T-Comerç?

La targeta Cerdanyola T-Comerç és un sistema de fidelització que et permet acumular gratificacions per cada compra o servei fet als comerços adherits a la campanya. Aquestes gratificacions es poden utilitzar per pagar les properes compres en cada un dels establiments.

Rep recompenses i gratificacions amb cada compra que facis, en forma de punts o euros que podràs utilitzar per pagar la teva pròxima compra al mateix establiment on els has acumulat.

Identifica’t als establiments de diverses maneres:

  1. Targeta de fidelització (opcional)
  2. Nom, número de telèfon o DNI
  3. APP gratuïta (disponible per a Android i iPhone)

Com funciona T-Comerç?

Tens a la teva disposició una aplicació mòbil gratuïta i una intranet en línia on pots veure les ofertes disponibles, el llistat de negocis participants, els punts acumulats…

A més pots configurar la recepció de missatges amb promocions i campanyes de l’associació i dels establiments dels quals has estat client.

On la puc utilitzar?

A qualsevol comerç adherit a la nostra campanya.

Si no tens l’app o no vols fer ús, però vols gaudir dels seus avantatges, pots demanar al teu establiment de confiança que et proporcioni la targeta.

Allà mateix faràs el procés de registre i podràs començar a utilitzar-la.

Quan creïs el teu compte Cerdanyola T-Comerç, començaràs a acumular euros de gratificació amb cada compra.

És com si tinguessis una guardiola màgica que es va omplint sola!

Aquests euros extra els podràs gastar en les teves futures compres als comerços adherits a T-Comerç.