Avantatges per els socis

Els socis poden gaudir d’una sèrie de descomptes especials d’altres associats i també dels acords als que arribi l’associació. Aquí podràs trobar els descomptes i promocions d’altres associats

Ja saps, fes-te soci i aprofita els descomptes!

Vols publicar una promoció o descompte?

Descomptes especials per socis:

Comoon Màrqueting Digital ofereix un 30% de descompte sobre qualsevol dels serveis de màrqueting: Creació web, , Posicionament a Google (SEO), Campanyes de publicitat (SEM) i Xarxes Socials.

Durada de la promoció: Indefinida

Visíta’ls aquí: COMOon

Vols que publiquem la teva promoció al web?

Omple el següent formulari amb tota la informació de la teva promoció i la publicarem al directori.

    DADES DEL SOCI:

    PROMOCIÓ/OFERTA/DESCOMPTE:    Declaro que les dades consignades en aquest formulari són correctes i complets i que no s'ha omès ni falsejat informació ..

    Accepto l' Avís Legal y la Política de Privacitat

    Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets en info@cerdanyolacomerciserveis.cat. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avís Legal.