Avantatges pels socis

Els socis poden gaudir d’una sèrie de descomptes especials d’altres associats i també dels acords als que arribi l’associació. Aquí podràs trobar els descomptes i promocions d’altres associats

Ja saps, fes-te soci i aprofita els descomptes!

Vols publicar una promoció o descompte?

Descomptes especials per socis:

Durada de la promoció: 30 dies

Visita’ls aquí: CloudComunicaciones

MILAR BRUNET

Després de més de 40 anys a la nostra ciutat, sent un referent comercial i botiga emblemàtica, ens veiem obligats a tancar el negoci per varis motius: avançada edat i problemes de salut dels propietaris, i també per la situació actual del mercat al nostre sector de l’electrodomèstic.

Per tot això, comencem un període de liquidació oferint descomptes especials d’entre un 10 a un 30% en funció de l’article.

No dubteu avisitar-nos si necessiteu renovar el vostre electrodomèstic vell.

Durada de la promoció: 30 dies

Visíta’ls aquí: MILAR BRUNET

Publicitat Comercial Barnacel 95 a CerdanyolaComercial Barnacel95 ofereix 2 caixes de bosses impresses a 1 tinta, dues cares i nansa plana o retorçada, amb un 5%de descompte sobre els preus de tarifa.

 

Durada de la promoció: 30 dies

Visíta’ls aquí: Comercial Barnacel95

Comoon Màrqueting Digital ofereix un 30% de descompte sobre qualsevol dels serveis de màrqueting: Creació web, , Posicionament a Google (SEO), Campanyes de publicitat (SEM) i Xarxes Socials.

Durada de la promoció: Indefinida

Visíta’ls aquí: COMOon

Clínica Dental Santamaría ofereix un 10% en tractaments implantològics. L’oferta inclou el descompte tant a l’implant com a la pròtesi.

Durada de la promoció: 30 dies

Visíta’ls aquí: Clínica Dental Santa Maria

Banc Sabadell acaba de llençar un seguit de productes específics per al comerç de proximitat, amb un TPV de nova generació que compta amb multitud de possibilitats per a negocis i autònoms, línea de pagaments online (TIN 0%) i també amb premis pels clients i negocis (fitxer Comprarcomerçlocaltépremi). Podeu consultar-la aquí.

A més, pel fet de ser membres de Cerdanyola Comerç  podreu comptar amb avantatges addicionals a la esmentada oferta:

Compte Expansió Negocis PRO: bonificació del 10% quota professional, per a nous clients

Finançament empreses i autònoms: preu diferenciat

-Autorenting: pannel amb preus diferenciats.

TPV Smartphone: 0,35%, quota manteniment 7€, sense import mínim per operació.

Targeta ingressadora: gratuïta sempre.

Durada de la promoció: Indefinida

Consulteu la promoció.

Vols que publiquem la teva promoció al web?

Omple el següent formulari amb tota la informació de la teva promoció i la publicarem al directori.

    DADES DEL SOCI:

    PROMOCIÓ/OFERTA/DESCOMPTE:


    Declaro que les dades consignades en aquest formulari són correctes i complets i que no s'ha omès ni falsejat informació .

    Accepto l' Avís Legal y la Política de Privacitat

    Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets en info@cerdanyolacomerciserveis.cat. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avís Legal.