La Nit de Cerdanyola Empresarial, que es va celebrar ahir a l’Hotel Campus de la UAB, va retre un merescut homenatge a la nostra associada Bolsos Gasol, que aquesta tardor ha complert els 50 anys d’activitat.

Va lliurar-li el reconeixement en la categoria de Comerç la nostra vocal Fanny Segura., en un dels moments més emotius de la Nit. Això van dir de Bolsos Gasol:

“Inés va obrir la seva botiga de bolsos. Amb el seu marit, en Joan, treballant tot el dia a la fàbrica d’embotits Morte, i dues filles (l’Esther de 6 anys i la Cristina de 3, aquesta valenta valenciana va iniciar el seu camí empresarial. La botiga va començar sent la meitat del que és ara. S’hi podien trobar tot tipus de bolsos, maletes, cinturons, cistells, carteres, … A poc a poc va anar creixent, no sense dificultats,  i va comprar la botiga del costat. Quan la Cristina va fer 17 anys, va començar a fer un cop de mà a la botiga. I des d’aleshores, fins a la jubilació de la Ines, han treballat juntes. Famílies de Cerdanyola, Montcada i Ripollet venien a comprar als bolsos Gasol: “On és la Ines?, ella sap com vol el bolso ma mare”, “quan torni de vacances, li compro un moneder, que ella sap com m’agrada!”.

Una vegada jubilada, no es va apartar de la botiga. Gairebé cada dia, quan la salut li ha permès,, ha anat a veure a la Cristina i encara  se l’escolta manar: “falta un bolso a l’aparador!”, “canvia l’aparador de maletes”. Bolsos Gasol és la Inés i la Inés ho representa tot a Bolsos Gasol.

Per 50 anys més!!!