Cerdanyola Comerç i Serveis hem estat presents a la primera edició dels Reconeixements Empresarials de PIMEC Vallès Occidental que han atorgat set distintius a diferents iniciatives empresarials vinculades al món econòmic de la comarca, que han destacat aquest 2023 pel seu lideratge i compromís.

El president de PIMEC, Antoni Cañete, ha destacat l’objectiu de posar en relleu la importància de les pimes i les persones autònomes i ha manifestat la importància de l’activisme empresarial .

El president de PIMEC Vallès Occidental, Xavier Pujol, ha manifestat que “les empreses del Vallès Occidental creen ocupació, generen riquesa i la distribueixen de forma propera i familiar en el nostre territori”. A més, ha expressat el desig que aquest esdeveniment es converteixi en una trobada anual comarcal que reconegui el paper de les pimes, de l’associacionisme empresarial i del comerç local.

Els guardonats han estat l’Associació de Comerciants de Castellar del Vallès en la categoria de comerç; Aeroclub de Sabadell en la categoria del reconeixement a l’impuls de la formació professional; AEinnova en la categoria d’empresa innovadora; Nagual Alimentació pel seu creixement com a empresa industrial; Fundació Grupo Hada en el reconeixement a la perspectiva de Diversitat i Sostenibilitat; Sabway Electric Mobility en la categoria de Joves  Empresaris i, per últim, els Col·legis d’Advocats de Sabadell i Terrassa, que han rebut el reconeixement a l’Associacionisme Empresarial.