El passat dissabte es va celebrar una fira de moda a la nostra ciutat, amb la participació destacada de 14 comerços de roba locals, a més de Tatuajes hechos con amor i la nostra associació. Malgrat les inclemències del temps, amb una intensa pluja al matí, l’esdeveniment va atreure una multitud entusiasta. Afortunadament, després de les primeres hores de pluja, el cel es va obrir, permetent als assistents gaudir plenament de la jornada.

La fira, organitzada per l’ajuntament, va comptar també amb la presència activa de Cerdanyola Comerç i Serveis que va aprofitar l’ocasió per donar el tret de sortida a una nova iniciativa: la targeta de fidelització T-Comerç. Aquesta targeta està dissenyada per oferir avantatges i descomptes als vostres clients habituals dels comerços associats a CCS, fomentant així el comerç local i la fidelització de la clientela.

La combinació de moda atractiva i la participació de la gent va fer que la fira fos un èxit rotund, demostrant una vegada més la vitalitat i l’esperit cooperatiu del teixit comercial de la nostra ciutat.