El sorteig de premis de la campanya “Cerdanyola té premi. Viu la ciutat” es va fer aquest dissabte, 7 de gener, en un acte públic dirigit pel Mag Igor a la plaça de l’Abat Oliba. La campanya, fruit d’un acord entre Cerdanyola Comerç i Serveis i l’Ajuntament, amb la col·laboració del Gremi d’Hostaleria, volia incentivar el consum dels comerços, bars, restaurants i serveis locals.

Fer una compra de més de 10€ als establiments adherits a la campanya donava dret a participar en l campanya, omplint una bultlleta que es podia dipositar en diverses urnes.

En total se sortejaven 48.000 euros en premis, entre ells els més destacats, tres de 6.000€ que s’hauran de gastar als establiments adherits a la campanya durant els dies 20 i 21 de gener, repartint la despesa entre un mínim de 10 establiments.

Els premis de 1.000 euros s’han de gastar als mercats municipals. També es van repartir més de 300 premis valorats en 70 euros cadascun que aporten els diferents comerços. Cerdanyola Comerç i Serveis es posarà en contacte amb tots els premiats.