Ja hem presentat la campanya de Nadal d’enguany, que té la música com a element central. Per això hem batejat aquesta campanya com A Ritme de Nadal.

Segons ha explicat el nostre president, Xavi Olivé, la música és un element que ens uneix a tots, petits i grans, i una de les accions que volem dur a terme és la de fer partíceps d’aquest Nadal musical, als nens i nenes de la nostra població, perquè visquin i gaudeixin de la seva ciutat.

Entre les activitats previstes, es rapartirà una Nota Musical als col·legis de la ciutat, perquè els nois i noies puguin pintar-la i expressar un desig. Una vegada pintada aniran a porta-la a qualsevol establiment associat a CCS, on se’ls entregarà un rasca de la campanya “A ritme del Nadal”.

A més, cada  establiment adherit a CCS donarà butlletes rasca-rasca als seus clients en el moment de la venda o el servei, que podran estar premiades amb un premi directe de 5€ acumulables. Hi haurà un total de 4.500€ en premis. Si la butlleta no surt premiada, hi ha una segona oportunitat per entrar al sorteig d’un viatge a Madrid per a veure el musical “El Rey León”, valorat en 1.500€. El sorteig es farà el dia 12 de gener de 2024.

Accions al carrer

També s’hjan previst accions per dinamitzar el comerç des dels mateixos carrers, com les dues actuacions musicals que farà el grup Sinestèsia Vocal. La primera serà el concert ROCKIN’ CHRISTMAS, el dia 2 de desembre a la plaça de l’Abat Oliba, a les 17,30h. La segona, el concert Aritme de Nadal, serà el 17 de desembre a l’avinguda Canaletes, a les 11,30h. En aquest cas, a més, tothom que vulgui cantar prodrà fer-ho des de l’escenari habilitat per a aquesta acció.

En aquestes dues actuacions també es recolliran joguines per a la campanya de la Creu Roja “Una nit d’il·lusió per a tothom”.

Finalment, aquest Nadal portarem el ritme a Cerdanyola i volem que ens ajudeu. Crearem una llista d’Spotify amb un recull de cançons destacades de Nadal i la vostra opinió ens importa. A continuació tens un llistat de cançons perquè n’escullis 5… I si creus que ens hem oblidat d’alguna cançó important de Nadal, també ens ho pots dir! Clica aquí

Aquí us deixem el vídeo de la roda de premsa, en la qual vam comptar amb la participació de l’alcalde de Cerdanyola, Carlos Cordón, i la regidora de Promoció Econòmica, Cristina Padilla.