Els passats 4 i 5 de juny va tenir lloc a la plaça de l’Abat Oliba la VI Fira del Comerç que organitza la nostra Associació, enguany amb el lema “Compro Local”, per animar els assistents a fer les seves compres als começos de proximitat. Aquesta edició de la Fira suposava el retorn a la normalitat, després de les limitacions imposades per la pandèmia.

El president de Cerdanyola Comerç i Serveis, Xavi Olivé, n’ha fet una valoració positiva, tot i que “hem hagut de lluitar contra la calor i el fet que el dilluns 6 era un festiu atípic, de manera que ens van baixar les inscripcions”.

Amb una trentena d’establiments associats participants, la Fira ha estat oberta la tarda de dissabte i tot el diumenge, amb una elevada afluència de públic en les hores punta.

Com apunta Olivé, “els comerços participants ens han transmès valoracions positives, però ara estem pendents de les respostes a l’enquesta de satisfacció que els hem proporcionat” i a una reunió presencial per tal de dibuixar possibles objectius de millora.

També han rebut una valoració positiva les actuacions i activitats proposades pels nostres associats, com l’espectacle de dansa de Qoreo Dance Studio; l’espectacle infantil Vivim del cuento, proposat per Llibreria Lilliput;  l’exhibició de Modern Jazz Hip Hop de Multisport i el concert dels Torrats, Tribut a Sopa de Cabra, que, com totes les actuacions musicals va anar a càrrec dels bars de la Fira, Tempo di Vino i Cal Pintxo. Diumenge al matí va ser el torn de  Mami Pilates, de Viu Somriu; Zumba, de Multisport, i el concert de Lust’n’found. Finalment, a la tarda, van tenir lloc l’espectacle del Mag Ígor i el concert de Los Bongo Beat.

A l’hora de dinar, els assistents van poder gaudir de la fideuà de l’Associació La Mandanga.