Aquest divendres va celebrar-se un webinar de presentació dels ajuts a la digitalització del comerç dels fons Next Generation on s’expliquen  les seves característiques i com sol·licitar aquests ajuts.

La presentació va a càrrec del director general de Comerç, Sr. Jordi Torrades i Aladrén, i de la directora del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya, Sra. Agnès Russiñol i Amat. Veieu-lo aquí:

Aquest 15 de desembre s’ha obert la convocatòria de subvencions en l’àmbit de les activitats de comerç al detall, i de les associacions i entitats de comerç dels fons Next Generation. Aquesta línia de subvencions té per objecte impulsar la competitivitat i la modernització, a través de la transformació digital i sostenible de les petites i mitjanes empreses de comerç i de les associacions i entitats de comerç.

Aquestes subvencions es financien mitjançant recursos derivats de l’instrument europeu de recuperació NextGeneration EU, per mitjà del Mecanisme de recuperació i resiliència que estableix el Reglament (UE) 2021/241, del Parlament Europeu i del Consell, de 12 de febrer. Més informació sobre aquesta línia d’ajuts.