Project Description

Super Agent Immobiliària Marga Engra

Sóc Marga Súper Agent Immobiliària, amb mi podràs tenir una facilitadora del procés de venda/compra d’un immoble, ja sigui pis, casa o terreny en qualsevol ubicació.

Especialista en inversió, habitatges amb càrregues, HPO, herències i separacions.

Gràcies als departaments legal i fiscal et puc oferir el millor servei i evitar problemes innecessaris.

Assessorament inicial gratuït:
-Valoració de mercat
-Anàlisi de situació i documentació
-Pla de màrqueting personalitzat

*REGAL: Guia de Venedors/Compradors descarregable amb recomanacions i despeses del procés.

Demana ja la teva cita i coneix de primera mà els súper poders amb què t’ajudaré a complir els teus objectius.

Horaris comercials

De dilluns a divendres:

de 9 a 19h

Atenció amb cita

Caps de setmana a convenir

Sessions online

Productes que ofereixen:

 • Valoració Immobiliària Gratuïta.

  Podràs disposar de tota la informació necessària abans de prendre una decisió. Vendre o no? Com prendre una decisió si no disposes de tota la informació.

 • Home Staging.

  La preparació de l’habitatge és fonamental per poder aconseguir la màxima exposició al mercat. Els habitatges amb HS aconsegueixen un preu més elevat i escurçar els temps de venda.

 • Publicació a Portals Nacionals i Internacionals.

  No només és suficient publicar a portals, invertir en posicionament és la clau, el teu habitatge sempre estarà a la primera pàgina i dins de les primeres posicions.

 • Tecnologia al teu abast.

  Fotografia professional per treure’n el millor profit de l’espai. Tour Virtual o fotografia 360 º. Vídeo promocional. Video Dron en propietats adequades. Signatura digital per no desplaçar-se. Intel·ligència Artificial per a espais per reformar. I un llarg etc. si es pot fer i el teu habitatge ho necessita nosaltres ho fem possible.

 • Assessorament financer.

  Comptem amb un equip d’experts en finançament per donar-vos el millor servei. Quan un comprador no disposa de diners per fer una compra podem oferir-li un ventall de possibilitats per aconseguir el màxim de finançament i els millors interessos sobre la base del seu perfil creditici.

 • Personal Shopper.

  Tens temps i experiència per trobar l’habitatge que s’adapta millor a les teves necessitats? Gràcies a aquest servei podràs negociar el preu d’oferta sobre la base del mercat i la urgència del mercat. Mai no havia estat tan necessari tenir qui et representi en una compra venda. És moment de compradors, no facis un mal negoci.

Què més t’ofereixen?

 • Hores concertades

 • Serveis a domicili

 • Consulta personalitzada

 • Cita online

 • Contacte per xarxes socials

Dades de contacte:

Telèfon:

697 458 831

Envia’ls un missatge ara:

També pots enviar un missatge a través del següent formulari de contacte. Deixa les teves dades de contacte i comenta breument el que necessites.

  Nom (requerit)

  e-mail (requerit)

  Telèfon (requerit)

  Missatge

  Accepto rebre informació comercial, fins i tot per correu electrònic.

  Accepto l' Avís Legal y la Política de Privacitat

  Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets en info@cerdanyolacomerciserveis.cat. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avís Legal.

  Segueix-los a xarxes socials!