Cerdanyola Comerç i Serveis, la nostra associació

L’associació de comerços i serveis de Cerdanyola del Vallès vàrem néixer a l’any 2004. L’associació va sorgir de la unió de quatre associacions comercials de Cerdanyola –Casc Antic, Les Fontetes Comerç i Serveis, El Rovell de l’Ou i L’Eix-. Cerdanyola Comerç i Serveis volem ser una marca forta i un referent en la defensa de la proximitat. També la competitivitat i l’excel·lència d’un sector que es troba al cor de qualsevol model de ciutat.

La nostra finalitat sempre ha estat representar, gestionar, defensar i promocionar els comerços i serveis de la ciutat. Vàrem apostar per incloure els negocis de serveis de Cerdanyola per oferir un ventall més ampli d’empreses de la ciutat.

En l’actualitat, l’associació de comerços i serveis de Cerdanyola compta amb 200 establiments associats de tot tipus de sectors representant el gran gruix del teixit econòmic de la nostra ciutat.

Qui som?

Cerdanyola Comerç i Serveis som una associació de comerciants, professionals i empreses locals, que treballem per impulsar el comerç, la restauració i els serveis de Cerdanyola.

Participem de forma conjunta en la creació d’accions de promoció i dinamització dels carrers i del comerç de la zona.

Actualment l’entitat està composada per una junta directiva constituïda per:

President: Xavier Olivé (Xavi Olivé Fotògrafia)

Vicepresidenta: Susana Sánchez (DiS)

Tresorera: Nieves Collado (Llibreria Éfora)

Secretaria: Núria Nájera (Llibreria Lilliput)

Vocals: Cristina Cano (Meeting Point), Yolanda Flores (Centre Òptic Cerdanyola), Joan Prófumo (Tempo di Vino), Fanny Segura (Tot Cabell) i Eva Ramón (El Tastet).

Gerent/dinamitzadora: Marta González

Responsable xarxes socials: Marta Aguilera

Quins objectius tenim a l’associació?

Els nostres objectius com associació de comerços i serveis de Cerdanyola son:

1.- Defensar i vetllar per els interessos dels comerciants i professionals dels serveis de la nostra ciutat.
2.- Formar un grup comercial fort del petit comerç de Cerdanyola amb l’associació de diferents negocis.
3.- Dinamitzar i promocionar l’activitat comercial de Cerdanyola.
4.- Treballar amb l’administració local en diversos aspectes: urbanisme, neteja, ciutadania… per tal d’ aconseguir fer de Cerdanyola una ciutat amable.
5.- Som un agent molt actiu, col·laborador i responsable amb la ciutat.

Qui es pot associar a Cerdanyola Comerç i Serveis?

Associació de comerços i serveis agrupa botiguers, comerciants i professionals dels serveis de Cerdanyola. Qualsevol persona que tingui un negoci a Cerdanyola pot associar-se i gaudir-ne de les avantatges.

Posa’t en contacte amb nosaltres per més informació

Els associats de Cerdanyola Comerç i Serveis

Aquests son alguns dels socis de Cerdanyola Comerç i Serveis. Aníma’t tú també! T’esperem!

Vols formar part de l’associació?

Si ets comerciant o professional de Cerdanyola, t’interessa associar-te a l’associació de Comerços i Serveis de Cerdanyola.

Vols una mica d’informació de com funcionem? Omple el següent formulari amb les teves dades i ens posarem en contacte amb tú el més aviat possible.

  Nom (requerit)

  e-mail (requerit)

  Telèfon (requerit)

  Missatge

  Accepto rebre informació comercial, fins i tot per correu electrònic.

  Accepto l' Avís Legal y la Política de Privacitat

  Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets en info@cerdanyolacomerciserveis.cat. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avís Legal.

  Fes-te soci de Cerdanyola Comerç i Serveis!