Pètals i Pàgines, Concurs Literari i Artístic de Sant Jordi

I Concurs de Microrelats

Des de Cerdanyola Comerç i Serveis hem convocat el primer Concurs de Microrelats de Sant Jordi d’enguany. Hi pot participar tothom qui ho desitgi, presentant un text inèdit de tema lliure en català o castellà. No pot passar de les 100 paraules  -sense incloure la frase d’inici. L’enviament es farà a través d’aquest FORMULARI.

El termini de presentació dels Microcontes serà de l’1 al 21 de març i cada persona només en podrà presentar un.

El Jurat estarà format per un mebre de la Junta de l’Associació, pel representant d’un establiment associat i per un representant del món de la Cultura de la ciutat.

El premi per al guanyador serà de 200€ en un val de compra per gastar a establiments associats.

Llegiu aquí les Bases Reguladores del Concurs de Microrelats de Cerdanyola Comerç i Serveis 2024.

I animeu-vos a participar-hi!

IV Concurs de dibuix infantil de punts de llibre

Convoquem una nova edició, la quarta, del Concurs de Punts de Llibre Infantil de Sant Jordi, obert a tots els infants fins als 12 anys. Els punts de llibre, de tema lliure i un per persona, es podran presentar de l’1 de març al 6 d’abril als següents establiments:

Xavi Olivé Fotògraf – carrer Sant Antoni, 13
Opticalia Florit – Av. Catalunya, 58
Carmen i Ramon Perruqueria – carrer Sant Ramon, 186
El Tastet.cat – Sant Daniel, 8 Local 2
Llibreria Lilliput – Sant Ramon, 126

El jurat el formaran un membre de la Junta de Cerdanyola Comerç i Serveis, un soci de l’entitat i un representant del món cultural de Cerdanyola.

El Jurat tindrà en compte la creativitat de la proposta, la seva capacitat comunicativa, l’adequació a la temàtica festiva, el seu acoloriment i la versatilitat per adaptar-se a diferents formats. Així mateix, també tindrà en compte l’esforç, la vessant artística i l’originalitat.

S’atorgarà un únic premi de 200 euros en vals de compra per als establiments de l’Associació Cerdanyola Comerç i Serveis.

Consulteu atentament les Bases reguladores concurs selecció punt de llibre 2024

I animeu-vos a participar-hi!