Ja hem convocat el setè Concurs d’Aparadorisme del Roser de Maig, per als establiments associats a Cerdanyola Comerç i Serveis, amb l’objectiu de millorar la imatge comercial dels establiments de la ciutat i dinamitzar el comerç local durant la Festa Major.

La temàtica del Concurs d’Aparadors s’ha d’inspirar en la Festa Major d’enguany, guarnint els aparadors del 2 al 16 de maig amb motius florals i cercant l’originalitat de la composició, el missatge festiu, el disseny i l’atractivitat comercial. L’organització facilitarà a tots els establiments participants un distintiu que acreditarà la seva participació i que haurà d’estar exposat a l’aparador durant tota la durada del concurs.

El jurat visitarà els comerços participants  el dimarts 7 de maig de 2024 a partir de les 10:30h i els aparador que no estiguin visibles aquest dia no podran participar en el Concurs. El veredicte es farà públic el 7 de maig de 2024.

El concurs premiarà els dos aparadors més ben ambientats amb un diploma i els següents premis en vals de compra per als establiments de Cerdanyola Comerç i Serveis: el primer premi 200€ i el segon, 150€.

Bases del Concurs d’Aparadors

Que hi fa això aquí?

Juntament amb aquest concurs, que és per als associats i associades a CCS, en fem un altre per al públic general anomenat Què fa això aquí?

L’aparador guarnit haurà d’incloure un element estrany que no coincideixi amb la temàtica floral i la ciutadania que vulgui participar-hi l’haurà d’identificar del 2 al 16 de maig. Aleshores, caldrà fer una foto de l’aparador amb l’element discordant i pujar-la a Instagram, etiquetant Cerdanyola Comerç i Serveis i la botiga on s’ha fet la foto.

Acabat el termini, es farà un sorteig entre els participants i la persona guanyadora s’endurà 150€ en vals de compra per gastar als establiments associats.

Bases del Concurs Què hi fa això aquí?

El establiments participants al concurs són els següents:

Imprenta Mur C. Torrent, 19
Tatuajes hechos con amor C. Torras i Bages, 1
Espai VI Cerdanyola C. Belles Arts, 2
El fil a l’agulla C. Sant Ramon, 139
Opticalia Florit Av. Catalunya, 58
Autoservei Padró-Solanet C. Sant Ramon, 159
Bugaderia Family Laundry Carrer Torrent, 6
Inma Verdú Av. Cordelles, 29
SINAPSIS Centre de Psicologia, Psiquiatria i Logopèdia C. Pintor Togores, 42
Dolç i Salat by Susana Av. Cordelles, 50
El Tastet.cat C. Sant Daniel, 8